• Vakkundig advies

  • Kwaliteitsgarantie

  • Snelle levering

Vakkundig advies

Kwaliteitsgarantie

Snelle levering

23-8-2023

Ontdek de Gezelligheid: Maandelijkse BBQ en Meer bij Ten Wolde Tools!

Elke eerste vrijdag van de maand krijgt Lemmer een vleugje extra gezelligheid. Bij Ten Wolde Tools organiseren wij namelijk een Barbecue gerelateerd aan het seizoen, aanvullende evenementen tijdens de barbecue zullen jullie in de maandelijkse nieuwsbrief kunnen lezen. Onze filosofie gaat verder dan alleen maar zakendoen, we creëren graag een plek van bijeenkomst waar mensen hun technische tips uit kunnen wisselen.

Een Smakelijke Ontmoeting van Vakmanschap

Om 15:00 uur op de eerste vrijdag van elke maand krijgt het mooie Lemmer een vleugje extra gezelligheid bij Ten Wolde Tools. De geur van lekker eten, zal te ruiken zijn bij de entree van Ten Wolde Tools, met als doel een informele gezellige sfeer te creëren wanneer je om advies komt of je gereedschap verzameling komt uitbreiden.

Maar Ten Wolde Tools gaat nog een stapje verder. In de koudere maanden krijgt het evenement een andere draai, eentje die past bij het seizoen. Verwacht demo's van nieuwe producten, demo's van artikelen in de winkel en wellicht wat smakelijke verrassingen die de winterse sfeer verlichten. Ongeacht de temperatuur, is de warmte van gemeenschap en deskundigheid altijd aanwezig.

 

Meer dan Alleen BBQ

Naast het heerlijke eten, beloven de maandelijkse evenementen bij Ten Wolde Tools ook andere leuke verrassingen. Elke editie wordt opgefleurd met speciale acties en aanbiedingen die de harten van klussers sneller doen kloppen. Denk aan kortingen op favoriete gereedschappen of voordelige pakketdeals. Deze acties voegen een extra vleugje opwinding toe aan het evenement en maken het een viering van zowel handigheid als gemeenschap.

 

Verbinding en Verrijkende Ervaringen

Bij Ten Wolde Tools draait alles om meer dan alleen het verkopen van gereedschap. Deze maandelijkse evenementen verbinden mensen, stimuleren gesprekken en creëren waardevolle herinneringen. Of je nu een doorgewinterde klusser bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van gereedschap, je zult ontdekken dat dit evenement draait om het delen van kennis en genieten van elkaars gezelschap.

Dus, zet het in je agenda! Elke eerste vrijdag van de maand vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom bij Ten Wolde Tools. Het is een gelegenheid om te winkelen, te eten of gewoon simpelweg een praatje te maken!

Voor meer details en om op de hoogte te blijven van aanstaande evenementen, bekijk onze website en volg ons op sociale media.