• Vakkundig advies

  • Kwaliteitsgarantie

  • Snelle levering

Vakkundig advies

Kwaliteitsgarantie

Snelle levering

19-2-2024

De Nifty 170: Uw ultieme partner in hoog-werken

Bij Ten Wolde Tools streven we er voortdurend naar om onze klanten te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde werktuigen die de productiviteit verbeteren en werkzaamheden vereenvoudigen. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste aanwinst te introduceren: de Nifty 170.

Wendbaarheid en Efficiëntie

De Nifty 170 is een compacte en wendbare hoogwerker die ontworpen is om zelfs de meest uitdagende taken aan te kunnen. Met een maximale werkhoogte van 17 meter biedt deze machine ongeëvenaarde toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor u efficiënter kunt werken en kostbare tijd kunt besparen. Of het nu gaat om het onderhoud van gebouwen, het snoeien van bomen of het installeren van verlichting, de Nifty 170 staat garant voor een soepele en veilige uitvoering van uw werkzaamheden.

 

Veiligheid voorop

Bij Ten Wolde Tools Lemmer staat veiligheid altijd voorop. Daarom voldoet de Nifty 170 aan de strengste veiligheidsnormen en is uitgerust met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Van de automatische stabilisatoren tot de nooddaalfunctie, elke functie van de Nifty 170 is ontworpen met het oog op maximale veiligheid en gemoedsrust voor de gebruiker. Met de Nifty 170 kunt u met vertrouwen werken, wetende dat uw veiligheid altijd gewaarborgd is.

 

Gebruiksvriendelijkheid en Comfort

De Nifty 170 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort, zodat u zich kunt concentreren op uw werk zonder afgeleid te worden door ingewikkelde bedieningselementen of ongemakken. Met intuïtieve bedieningselementen en een ruim platform biedt de Nifty 170 een comfortabele werkomgeving voor de gebruiker, zelfs tijdens lange werkdagen.

 

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid essentieel is voor onze klanten. Met hoogwaardige materialen en robuuste constructie is de Nifty 170 bestand tegen de zwaarste werkomstandigheden. Of hij nu gebruikt wordt in de bouw of de groenvoorziening, de Nifty 170 staat paraat om u te ondersteunen bij al uw werkzaamheden.

 

De Nifty 170 is meer dan alleen een hoogwerker; het is uw ultieme partner in efficiëntie, veiligheid en veelzijdigheid. Of u nu op grote hoogte werkt of in beperkte ruimtes, de Nifty 170 biedt u de prestaties en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw werk optimaal uit te voeren. Bij Ten Wolde Tools Lemmer zijn we trots om deze innovatieve machine in ons verhuurpark te hebben, en we zijn ervan overtuigd dat de Nifty 170 de perfecte machine is voor uw klussen op hoogte. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de voordelen van de Nifty 170.

 

Met technische groet,

het Ten Wolde Tools team