• Vakkundig advies

  • Kwaliteitsgarantie

  • Snelle levering

Vakkundig advies

Kwaliteitsgarantie

Snelle levering

13-2-2023

Ten Wolde Tools vergroot assortiment met ROTEC snijgereedschappen

Nu bij Ten Wolde Tools te halen: ROTEC snijgereedschappen!

Gereedschapsliefhebbers krijgen nog meer keuze bij Ten Wolde Tools. Bekend om zijn brede assortiment professionele gereedschappen, breidt het bedrijf zijn assortiment uit met ROTEC snijgereedschappen.

ROTEC is een toonaangevend merk van snijgereedschappen en staat bekend om de kwaliteit en prestaties van haar producten. Of het nu gaat om frezen, zagen, boren, tappen, VHM frezen, ruimen, stiftfrezen, hardmetaal boren, gereedschapshouders, spangereedschap of messen, ROTEC heeft het gereedschap dat u nodig heeft voor uw project. Bovendien zijn ROTEC-producten ontworpen om uw werk efficiënter en sneller te maken. De toevoeging van ROTEC-snijgereedschappen aan het Ten Wolde Tools-assortiment geeft u nog meer kwaliteitsgereedschapskeuzes. Ons personeel staat klaar om u te helpen het juiste product voor uw specifieke behoeften te vinden, zodat u uw project met vertrouwen kunt voltooien.

Ten Wolde Tools biedt een breed scala aan gereedschappen en machines voor de metaalbewerkingsindustrie, waaronder boormachines, zaagmachines, draaibanken, freesmachines en nog veel meer. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en diensten, en de toevoeging van ROTEC-snijgereedschappen past perfect bij deze missie.

Het assortiment van ROTEC-snijgereedschappen biedt een brede selectie van hoge kwaliteit en efficiënte gereedschappen voor verschillende toepassingen in de metaalbewerkingsindustrie. Hieronder staan enkele voorbeelden van ROTEC-snijgereedschappen en hun toepassingen:

  • Frezen: ROTEC-frezen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, en kunnen worden gebruikt voor het bewerken van materialen zoals staal, aluminium, messing en kunststoffen. Met hun scherpe snijranden en hoge snijsnelheid leveren ROTEC-frezen uitstekende prestaties en nauwkeurigheid.
  • Boren: ROTEC-boren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, en kunnen worden gebruikt voor het boren van gaten in materialen zoals staal, aluminium en kunststoffen. De boren hebben scherpe snijranden en zijn ontworpen om nauwkeurige en schone gaten te boren met minimale braamvorming.
  • Draaien: ROTEC-draaigereedschappen zijn ontworpen om te worden gebruikt met draaibanken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Ze kunnen worden gebruikt voor het bewerken van materialen zoals staal, aluminium, messing en kunststoffen, en leveren uitstekende prestaties en precisie.
  • Tappen: ROTEC-tappen worden gebruikt voor het maken van schroefdraad in materialen zoals staal en aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor zowel doorlopende als blinde gaten. ROTEC-tappen hebben scherpe snijranden en zijn ontworpen om schone en nauwkeurige schroefdraden te maken.
  • VHM frezen: VHM frezen zijn gemaakt van hardmetaal en zijn ontworpen om te worden gebruikt voor het bewerken van harde materialen zoals gehard staal, roestvrij staal en gietijzer. ROTEC biedt een breed scala aan VHM frezen in verschillende maten en vormen.
  • Ruimen: ROTEC-ruimers worden gebruikt om de binnenkant van gaten glad te maken en te verbeteren, waardoor een betere pasvorm en afwerking wordt verkregen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn ontworpen om nauwkeurige en schone resultaten te leveren.
  • Stiftfrezen: ROTEC-stiftfrezen worden gebruikt voor het bewerken van kleine, nauwe ruimtes en voor het maken van kleine details in materialen zoals staal, aluminium en kunststoffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en bieden uitstekende precisie en controle.
  • Hardmetaal boren: Hardmetaal boren zijn ontworpen om te worden gebruikt voor het boren van harde materialen zoals keramiek, glas en gehard staal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden uitstekende prestaties en precisie.
  • Gereedschapshouders en spangereedschap: ROTEC biedt een breed scala aan gereedschapshouders en spangereedschap die zijn ontworpen om de verschillende snijgereedschappen stevig op hun plaats te houden en te zorgen voor maximale prestaties en precisie.
  • Messen: ROTEC-messen zijn ontworpen om te worden gebruikt voor het snijden van materialen zoals papier, karton, rubber en textiel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en bieden uitstekende snijprestaties en precisie.

Met de toevoeging van ROTEC-snijgereedschappen aan het assortiment van Ten Wolde Tools, kunnen klanten nu kiezen uit een nog breder scala aan professionele gereedschappen van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van uitstekende producten en diensten aan klanten in de metaalbewerkingsindustrie en zal blijven zoeken naar manieren om zijn assortiment uit te breiden en te verbeteren.