• Vakkundig advies

  • Kwaliteitsgarantie

  • Snelle levering

Vakkundig advies

Kwaliteitsgarantie

Snelle levering

14-2-2023

Ten Wolde Tools wordt dealer van Dynaplus en Proftec bevestigingsmiddelen

Nu bij Ten Wolde Tools te halen: Dynaplus en Proftec bevestigingsmiddelen!

De gereedschapsindustrie verandert en Ten Wolde Tools evolueert om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Het bedrijf maakte onlangs bekend distributeur te worden van de bekende bevestigingsmerken Dynaplus en Proftec. Dit is nieuws dat geen enkel bouw- of renovatiebedrijf mag missen.

Dynaplus is een van de meest bekende merken op het gebied van bevestigingsmiddelen en staat bekend om haar hoogwaardige producten. Van schroeven en moeren tot schroeven en pluggen, Dynaplus biedt alles op het gebied van bevestigingsmaterialen. Proftec is een andere bekende leverancier, bekend om zijn innovatieve producten op het gebied van bevestigingsmiddelen en bevestigingssystemen.

Door deze samenwerking kan Ten Wolde Tools haar klanten een nog breder assortiment bevestigingsmaterialen aanbieden. Of u nu op zoek bent naar bevestigingsmiddelen voor een klein project of een grote constructie, Ten Wolde Tools helpt u bij het vinden van het juiste product. Daarnaast helpen wij u graag bij het vinden van het juiste product voor uw specifieke wensen.

Bij Ten Wolde Tools zijn we trots op deze samenwerking met Dynaplus en Proftec en hebben we er alle vertrouwen in dat onze klanten zullen profiteren van de kwaliteitsproducten en uitstekende service van deze merken. Interesse in een ruim assortiment bevestigingsmaterialen, bezoek onze winkel en ontdek het zelf! Laat ons u helpen het perfecte product voor uw project te vinden.